Jag är tillbaka 2014

Då stänger jag ner min gamla blogg och lägger all fokus på minilini. Mitt liv får ni följa här och jag är riktigt taggad på att verkligen satsa och utveckla bloggen. Men, bloggen är min öppna dagbok och nästan allt skrivs ner här. Det viktigtaste är att det är roligt, allt annat är bara +. Vart vi slutar, får vi se...
 
 
Lowa har smygfotat mig.. XD
 
 

Ett riktigt hästinlägg

Sällan jag skriver riktiga hästinlägg. Övningar, dagens ridpass och sånt. Känns som om mode, musik och tankar tar upp mer plats på min blogg. 2014 ska jag försöka att skriva lite mer häst, dels för att det är en stor del av mitt liv och för att få lite mer variation. Vet också att hästfolket gillar hästinläggen :)
 
dressyr.
 
Jag är helt ärligt ganska dålig på övningar och sånt. När jag tränar själv med Mimmi så gör vi det "vanliga": serpentiner, öka och minska volten, tempoväxlingar, övergångar, böja och ställa, galoppombyten, skänkelvikningar och förvänd galopp. Det är liksom det vi brukar träna på och använda oss av vid uppvärmning.
 
Jag tänkte göra mer en "plan" med min ridning med Mimmi inom dressyren. Ha lite mål att sträva mot och inte bara rida runt. Denna planering kommer upp på bloggen 1 januari, känns som en bra start på året! Då kan vi ha lite mål för våren och januari månad. Kommer även ett inlägg om hur jag värmer upp Mimmi lite senare.
 
hoppning. 
 
Här känner jag att jag har tappat lite rytm och känsla, känner mig inte så säker i min sits längre, alltså bokade jag in en träning om knappt 14 dagar för att komma i fas igen. Riktigt taggad!
 
Problemet tror jag är att jag har "för få språng i mig". Vi hoppar ganska sällan så jag känner att jag tappar mig då, kommer lite ur form liksom. Jag kommer ju snabbt tillbaka, behöver bara en hopplektion med Ingalill så löser det sig :)
 
Lite mål under våren inom hoppningen med Mimmi kommer också såklart! Känns som om vi har en bra grund, behöver bara mer förtroende för varandra och lite mera språng så kommer vi klättra uppåt.
 
 

bara några timmar kvar

Haha faktiskt 12h kvar av detta året, bara 12.  Började min sista dag på 2013 med att sälja tidningar och det gick faktiskt bra. Nu sitter jag här hungrig och svettig så jag ska hoppa in i duschen och sedan äta en riktigt go lunch. Låter som en bra plan ;)
 
Städade ju igår så inget sånt kvar, grymt skönt! Har alltså hela eftermiddagen på mig att fixa mig, smink, hår, kläder å allt dedär. Jag som alltid brukar stressa... idag har jag tid!
 
Min nyårsoutfit kommer senare när hår och allt är klart :)