mitt hår

Vill verkligen göra något med mitt hår! Trivs inte alls just nu. Funderar på att klippa upp det ännu mer, sätta ljusa slingor i och kanske börja locka det oftare. Eller tona det något mörkare, klippa topparna och spara ännu mer på längden. Kanske börja platta det? Fast nä det hade jag inte pallat.
 
Googlade runt förut för att bli lite inspirerad men vet inte, finns ju så mycket som är snyggt. 
 
 
Vad tror du att jag hade passat i?

då satt man här igen

Vilken dag. Känns som om den varit jättelång men ändå gick allt supersnabbt. Min telefon har ätit batteri idag och därför jag inte velat blogga från den. Kom hem för 1h sedan då jag varit inne i Göteborg med Sara. Drar dagen lite snabbt då.
 
Först skola fram till tre, sedan hade jag sånglektion 30min, efter det snabbt hem till Sara. Smälta choklad och doppa jordgubbar, OM det var gott asså! En massa flum på det och choklad även utanför munnen ;) Hahah vi är riktigt sjuka ihop! Sedan vidare in till Göteborg för att kolla på cortegén där Johan och några andra klasskompisar till oss spelade. Har tagit massa bilder från dagen, laddar upp de om en stund.
 
Imorgon är det fullt ös från morgon till kväll, riktigt skönt att vi är lediga då jag har massa att göra, ska bla rida på morgonen, städaaaaa (asså längtar ihjäl mig), sedan har jag planerat in lite plugg med Johan meeen det blir nog mest mystid. Brukar bli så ;) 
 
Aja, ska fixa lite med bloggen inför imorgon. Funderar på frågestund då jag är lite tom på inspo men vi kan skjuta lite till på det. Hoppas ni haft en bra valborgsmässoafton, min har varit flummig om nåt. Kikar in och säger godnatt senare, är ju skyldig er lite update ;) Hahah puss puss