Det värsta som hänt när jag ridit

Oj vad svårt. Asså jag hade ju en liten b-ponny som var helt galen så med honom skedde mycket olyckor och alla tårar jag fällt skulle ta upp två badkar. Men det finns en händelse jag kommer ihåg väl-
 
Det var en dag i mars 2009 tror jag då jag red Felix (som han hette) i paddocken. Mamma red våran häst Magic och efter en stund skulle dom gå in till stallet och sedan komma ut och titta på mig och Felix. Felix hatade att vara själv så jag satt spänt och väntade på att han skulle börja bocka. Jag försökte göra lite övningar och få honom på andra tankar, men när Magic var ur synhåll så drog han.
 
Genom hela paddocken i full galopp med mig på ryggen drog han till öppningen. Öppningen var stängd med en grind på 80cm och jag trodde att han skulle stanna men nej nej. Han hoppade över och jag var inte alls med på det så jag tappade balansen men satt ändå kvar när vi landat. Då hoppade han rätt upp i luften och bockade tre gånger, sen låg jag på backen. Jag ramlade av väldigt nära honom vilket gjorde att han råkade trampa mig på magen. Jag kan inte komma ihåg att det gjorde ont, men jag minns att han gjorde det.
 
Jag hade rullar ner mot diket och var hur kall och ledsen som helst. När Felix kom springandes i stallet tog mamma in honom och några andra vuxna kom ner för att hjälpa mig. Jag grät och var så himla rädd. Alldeles kall var jag och vägrade att resa mig upp. DÅ ville jag bara försvinna.
 
 
Typ så såg det nog ut ;) Aa men det var väl en av de värsta sakerna som hänt när jag ridit. Jag har flugit av såååå många gånger, men alla var ju inte lika illa som ovan (som tur är).
 
 

två sommaroutfits

Hahaha sitter redan och tittar på det ;) Är lite sugen på att börja använda kjol nu till sommaren. Finns en speciell som jag tycker är såå gullig och sedan finns det en svart i typ skinn. Kjolar är väldigt fint men jag har väl aldrig riktigt trivts i det. Fast tror det är en vanesak.
 
Så, till sommaren vill jag börja använda kjol och liksom känns mig bekväm i det. Finns två stycken "modeller" som jag har funderat på länge. Den ena är en svart skinnkjol, ganska kort och enkel. Så snygg till en vit topp och ballerina. Mums
 
 
Och sedan en vit kjol i spets. Vill inte ha just den som är under men finns en jag sett någonstans med lite volanger och så spets nedtill. Även den en kort kjol.
 
 
Så kjolar och ballerinaskor lär finnas på hälften av alla mina outfitsbilder nu i sommar <3