Klockan är sent

Satt och skrev massa massa inlägg förut så nu ligger det på inställt till imorgon. Pappa behövde låna min dator så gick upp och käkade lite och la fram kläder för imorgon.

Tisdag imorgon då, asså en väldigt vanlig och tråkig dag. Slutar sent i skolan så är hemma sent. Ska springa en runda direkt när jag kommit hem för sen kommer Elin och vi ska plugga lite. Så den vanliga och tråkiga tisdagen blir kanonbra! Gött att träffa lite kompisar efter skolan och plugga tillsammans. Stor hiss!

Nu är det tänkt att jag ska säga godnatt och släcka lampan för att sova.. Men först måste jag chatta med min älskling såklart ;) dock får bloggen sova nu, imorgon kör vi på bra uppdatering! Godnatt 


just här och nu

Hej hej! Hoppas allt är bra med er. Själv älskar jag att solen och värmen kommit till stan så känner mig alldeles uppblåst av lycka :)
 
Förlåt mig för den sega uppdateringen, vet att jag legat back på den punkten men jag har haft fullt schema från morgon till kväll hela helgen och även idag, så det finns en förklaring. Men precis planerat upp kommande vecka och den ser ganska chill ut så jag ska verkligen försöka göra allt för att hålla bloggen på topp.
 
Fått in en del kommentarer jag tänkte svara på så lägger dom på inställt till imorgon, så om du ställt en fråga får du svar imorgon! Vet även att videobloggen i fredags glömdes av, fanns inte riktigt tid till den men nu på fredag ska vi ses igen och då ska vi försöka fixa det. Johan ska alltså sminka mig.... ;)
 
Verkar som om ni gillar mina videobloggar så funderar på att göra en imorgon efter skolan mitt i allt plugg. Eller allt och allt, vi har det rätt så chill på den punkten men det som finns att göra. Något speciellt ni önskar att jag babblar eller berättar om? Kommentera gärna.
 
Nu tänkte jag skriva inlägg för imorgon så ska ni inte behöva klaga på uppdateringen ;) brb en stund
 
 
 

Myser i solen

Varit och tränat på sjukgymnastiken så nu sitter jag och Johan i en "park" och myser i solen. Väntar nämligen på mamma som kommer snart och plockar upp mig, vi ska till tandläkaren och prata om tandställning. 
 
Nu ska jag sola lite till innan mamma kommer, har ni också sol?