Ett grymt bra ridpass

Hej hej! Läget? Själv sitter jag ute på altanen och väntar på att grillen ska bli varm. Hahah det är faktiskt så att jag ska grilla... Pappa skulle åka och plocka upp mamma som kommit med tåget från Sthlm så kvar blev jag med grillen. Vi får väl se hur det slutar ;)

Var i stallet och red Mimmi förut och jisses vad underbar hon var idag. Pigg för att vara hon och med hjälp av min lite mer tuffa attityd så sväva hon fram helt underbart i slutet. Skänkelvikningarna i traven gick väl helt okej men mest nöjd är jag med galoppen. Hon stökade lite i början så valde att galoppera henne mycket på volter. Red på mycket ytterhjälper och plockade med inner och efter några minuter gav hon efter och började trampa under.

Ökade och minskade volten och herre vilken fin form hon hittade då, krökte fint på nacken och galopperade på framåt. Ler när jag skriver detta asså, riktigt fin och precis så som jag vill ha henne. Nöjd är bara förnamnet!


Ja, men nu ska jag nog sätta igång med grillningen. Plockar upp datorn efter maten och bloggar bra inlägg till nästa vecka. Känner mig mycket bättre nu och kommit igång med bloggen igen så såhär ska det fortsättas! Ha en fin kväll hörreni så syns vi snart igen <3

Time for update

Då är man färdig med veckans städning, riktigt skönt. Sitter och äter lite sent mellanmål och ska snart hoppa i stallkläderna och rida Mimmi. Ni vet planen, lite dressyrtrim på prinsessan och idag ska jag gå in med en tuff attityd. Det har alltid varit mitt "problem", att jag är för snäll. Jag måste faktiskt visa vem som bestämmer och hellre vara lite tuff i början och sedan när hon ger med sig kan jag också göra det.

En liten utvärdering kommer hemma sedan. Hoppas ni får en fin lördagkväll, så lovar jag att ladda bloggen med lite känsloinlägg senare, puss!