Från C till A-barn

Vissa är säkert besvikna på att jag inte bloggat ordentligt sedan i september, vissa bryr sig inte och vissa förstår säkert. Jag har haft väldigt mycket, och då menar jag mycket. När jag satsar på något går jag all in för det! Jag nöjer mig inte med 80%, det ska vara minst 120 om inte 130, på den nivån vill jag landa.
Ni förstår säkert att det tar enormt mycket kraft och energi från mig, jag orkar inte hur mycket som helst, tyvärr ;) Så jag valde att lägga bort bloggen ett tag.
 
 
Det jag satsar på nu är skolan. Jag kan säga ärligt att jag alltid varit ett typiskt "C-barn", ambitiös och noggrann men med en destination på betyget C. Så har det varit för mig genom hela högstadiet, och det är absolut inget jag skäms över eller vill skryta om, vill bara påpeka det.
 
Efter några dagar på gymnasiet bytte jag från samhäll till natur och någon vecka senare sökte jag upp SYV och bokade möte med henne. Jag skulle planera min framtid.
Japp, det är sant, jag skulle fokusera på vad jag skulle göra efter gymnasiet, nu när jag hade valt och hittat rätt linje på gymnasiet va ju det urvägen, nu tar vi nästa steg tänkte jag.
 
En så länge har jag två "kurser" som lockar mig, den ena är beridare på Flyinge och den andra ekonomi på Göteborgs universitet. Vad SYV förklarade för mig va att ekonomilinjen är populär och att medelsnittet låg på 18, vilket är A och B i alla ämnen. Så, där började jag.
 
Jag har pluggat järnet hela hösten och det har gett resultatet A på nästan alla prov och inlämningar, de resultaten som jag vill ha. Men ni förstår nog att det tagit på krafterna. Därför slutade jag att blogga för ett tag, jag fokuserade på skolan till 120% men visst har jag saknat att blogga!
 
Så här är jag, tillbaka! I alla fall med ett inlägg varje dag ;) Jag kommer självklart fortsätta att prioritera skolan, jag har ju bara gjort en termin av sex terminer på Bollerup hittills. Men nu vet ni läget, skolan går först, toppbetyg, varför ska jag annars plugga?