en vanlig kväll en vanlig tisdag

Hallå hallå, hur står det till med er? Är allt bra?
 
Förutom att jag är trött känns livet helt okej. Det känns lite tråkigt, alltså jag går i skolan, äter och pluggar. Visst hänger jag med tjejerna ibland också men alltså mitt liv är inte så varierat. En häst skulle pigga upp rejält alltså, hör du det mamma? ;)
 
Planerat min vecka nu och till helgen åker jag hem, slutar redan vid 12 på fredag så åker då. På fredag är det tänkt att jag ska sova hos Elin och sedan på lördag ska jag gå och lyssna på när Johan uppträder. Söndag åker jag hem ganska tidigt men ska se om jag kan träffa Krille innan dess. Ja så ser min helg ut i stort sätt.
 
Nuuu - plugg och sedan nana. Ha en trevlig kväll hörreni!
 

Provet över

Har en bra känsla i magen. Nästa lektion - engelska och sedan slutar jag för dagen. Vad ska ni hitta på idag?



clinic nästa

Haft min första lektion nu, stalltjänst i 1,5h, men det gick fort och det är lite mysigt på sitt sätt att gå upp när det fortfarande är lite mörkt ute. Höstkänska på hög nivå!
 
Nästa lektion nu är en sitsclinic, jag hoppas på att det blir ganska intressant, utvärderar sedan och kanske kommer med lite tips till er? Lunch efter och sedan biologiprov, tagga tagga, nä men känner mig ganska säker så håller tummarna nu...