Stan nästa

Sitter på bussen på väg i till stan nu för att möta Sara och ta en fika. Vi har inte setts på 6 månader så ni kan tänka er vad vi har att ta igen! Ska bli supermysigt verkligen, har saknat min bästis <3


Jag och Sara på niornas bal i somras <3

Jag älskar djur (2)

Andra delen och nu är det Godis som ska få pryda ett inlägg på bloggen. (Första delen kan ni läsa häär)
 
 
Godis, eller som han egentligen heter, Go for it är en lugn 2-årig kastrerad hane, han är av rasen cavalier king charles spaniel. Godis kom till vår familj i april 2013, så vi har snart haft honom i två år. Han är Lowas hund då det var hon som ville ha en ny agilitystjärna efter Tintins bortgång. 
 
Jag har ingen jättetark relation till Godis, jag tycker om honom men han följer nästan bara Lowa. Han är väldigt pigg när man kommer ut på promenader men inomhus ligger han mest och sover. Jag kallar honom för gammelgubben bara för att han känns som en gubbe till sättet ;)
 
Godis är väldigt mysig och älskar att kela, speciellt kli på magen. Han slickar aldrig utan "nosar/puttar" med nosen när han ska pussas. Han dreglar väldigt mycket och är duktig på att pipa när han inte får som han vill. Han älskar mat, ett riktigt matvrak men tar hellre Candys foder än sitt eget.
 
I färgen så är han brun, vit, en vanlig färg i rasen. Vi har inte ställt ut honom då han är väldigt kraftig (inte överviktig men kraftig) och inte har så fina steg. Han är duktigare på lydnad och agility.
 
 

Lång sovmorgon

Vaknade 11 idag... Redan missat hela förmiddagen :( meeen, mitt eget fel så bara mig att klandra.

Har precis ätit en nyttig frukost, gott att börja dagen så. Idag ska vi fixa i arbetsrummet som nu ser ut som ett h*lvete, för och efterbilder kommer!

Hoppas ni har något roligt att se fram emot idag! Andra delen av jag älskar djur kommer upp snart. Puss sötnosar