Jag älskar djur (1)

 
Hahaha, surprise ;) Nä men detta är faktiskt ett seriöst inlägg.
 
Jag skulle kalla mig själv för djurvän! Jag är uppvuxen med djur, allt från hundar, hästar, kaniner och katter. Jag kan nog inte minnas något tillfälle då vi inte haft något djur alls. När jag var liten hade vi en kanin som hette Ludde och en svart pudel på prov. Sedan flöt det på med andra hundar, och så småningom katter. 
 
Just nu så har vi två hundar (Godis och Candy) och en katt (Sissi).
 
 
(Sissi och jag på bilderna). Sissi sitter faktiskt i mitt knä nu när jag skriver detta och dreglar på min dator, hahaha sötis.
 
Sissi är en hona (såklart) på 9 år, hon är en bondkatt och kom till oss som liten kattunge. Som ni ser på bilderna så är hon svart, brun och lite lite vit på hakan, hon är tigrerad och ljusare under magen.
Hon är väldigt social med familjen (framförallt mig eftersom att jag bor på undervåningen där hon får vara) men mot "främlingar" är hon skygg. Johan såg henne första gången när vi hade varit ihop i 3-4 månader.
 
Sissi är en KELSJUK katt och väldigt personlig. Om vi varit borta på semester så gömmer hon sig för oss i 2 dygn innan hon visar sig och då blänger hon riktigt på oss, hon jamar och jamar tills hon får all uppmärksamhet, sen är hon nöjd. 
 
Hon är en utekatt och en riktig musjagare, hon och hennes syster (vår förra katt) klöste sönder väggar och möbler så då beslutade vi att de inte fick vara inne i huset längre. Därför har vi en grovéntre där hon får vara och har sin mat å vatten. Jag bor precis vid grovéntren så det brukar vara jag som släpper in och ut henne. Men hon vill mest vara ute.
 
 
Jag älskar denna lilla filur, tack för att du finns Sissi <3

Kommentera här: