Jag älskar djur (3)

Tredje och sista delen och nu är det Candys tur, min prinsessa <3
 
 
Candy, eller rättare sagt Crush som det står i passet, är en chihuauatik på 16 månader. Vi köpte henne i början av augusti 2014 och hon har sedan dess varit familjens ögonsten. Under mitt första år på gymnasiet har hon bott med mig nere på skolan och det har fungerat super, så tanken är att hon ska göra det två år till.
Eftersom att hon och jag bor ensamma tillsammans minst 5 dagar i veckan så är hon mer eller mindre min hund. Det är jag som har ansvaret och när jag flyttar hemifrån till en egen lägenhet så ska hon flytta med.
 
Candy är väldigt pigg och lekfull men också världens keligaste, hon ska gärna ligga mitt i sängen och under det varmaste duntäcket alla dar i veckan. Hon är lite bortskämd men absolut inte odräglig eller ouppfostrad, bara väldigt älskad. Jag har faktiskt inte, på nästan ett år ihop med Candy, stött på någon som inte tycker om henne. Hon charmar alla och det tror jag inte bara är pga utseendet utan också till sättet.
 
Till sättet så är hon nyfiken, orädd men ändå väldigt mammig. Hon älskar alla och alla älskar henne, hon pussas mer än gärna och ska sitta i famnen 24/7.
Candy är absolut den hund som jag klickat bäst med, jag är ju egentligen lite mer för katter men hon slår alla och jag tror det beror på att hon är så enkel att sköta. Hon kräver inte en timmes promenad varje lunch eller tvättad och fönad päls en gång i månaden, hon kräver kärlek, mat och uppmärksamhet.
 
Visst är hon söt!? <3
 
 

Kommentera här: