Mitt första år på Bollerup

Mitt första år på Bollerup är över, jag har gått hela ettan och klarat alla avslutade kurser, high five till alla 98:or som överlevt första året på gymnasiet, vi är grymma!
 
Ni fick hänga med lite i början av hösten men snabbt tappade jag bloggen totalt och under vårterminen så låg den helt nere. Varför? Enkelt svar, skolan tog all tid.
Det jag ville med detta inlägg var att visa er lite bilder från mitt första år på gymnasiet, ni har missat en del ;) 
 
 
Jag har under hela ettan bott i samma hus och samma rum, Trädgårdshuset rum 7. Huset har 12 rum, två kök, 4 toaletter (två med dusch) och två tvättstugor. Huset är indelat i två delar och jag har bott på vänster sida. I tvåan kommer jag bo kvar i huset (vänster sida) men flytta ner en våning till ett större rum (och med dubbelsäng).
 
 
Skolan har så himla fin miljö! Det är magiskt på sommaren <3
 
 
Jag och Felicia träffades första kvällen och har sedan dess hängt ihop, vi hade rummen mitt emot varandra och tyvärr går vi inte i samma klass men det gör inte så mycket, vi bor ju ihop! Sisters <3
 
 
I början var mamma och pappa nere hos mig nästan varje helg, Johan följde med en helg och vi åkte på en stor äpplemarknad, jättemysigt!
 
 
Jag och Felicia på boxningskurs varje onsdagskväll. Så himla roligt men vi flummade mer än att faktiskt boxas... jaja, livet ska vara roligt, right? ;)
 
 
Vi umgicks ju självklart med alla skolans hästar, lärde oss köra häst och vagn och har ridit, varit på beteskoll, haft stalltjänst och hästteori. Att bo så nära hästar är underbart <3
 
 
Internatlivet <3 Vi är som en stor familj i samma ålder, alla är syskon med alla! Vi har gjort allt tillsammans, älskar er och saknar er mina hjärtan. Det är tomt här hemma utan er.
 
 
Vecka 3 var jag och Anna på prakitk i ett travstall, hade en ganska tuff men rolig vecka! Fick se en annan sida av trav och lärde mig mycket :)
 
 
Candy har bott med mig nere på skolan hela ettan och hon ska göra det tvåan och trean också. Min bäbis, mitt allt och min prinsessa vad jag älskar dig <3 Tips till er som bor/ska bo på internat eller hemifrån, ta med ett hudsjur om ni har möjlighet, det är så himla skönt att ha någon nära på nätterna när man längtar hem och ha en glad varelse väntandes i rummet när du kommer från lektionerna.
 
 
Under våren har vi fått lära oss att köra traktor och vad jag har svurit, skrattat, flummat och blivit förbannad på den jävla traktorn. Men till slut gick det att backa, köra slalom med släp, parkera rakt, växla, gasa och stanna utan en enda svordom och dessutom med ett B i betyg. Att köra traktor var faktiskt riktigt roligt när jag lärde mig och nyttigt att kunna om man ska bo på gård.
 
 
Två bilder från en laboration om vattenmiljöer som vi gjorde på en biologilektion, starkaste minnet är att det läckte in i mina stövlar ;)
 
 
Bladad kompott. Är så totalt förälskad i bilden i mitten på mina tre änglar Monika, Ellinor och Anna, ni är så jävla underbara <3
 
 
I mars fick alla hästelever en klinik med Peder Fredricson och OM jag satt på läktaren med stora öron och tog in varenda ord! Hans ord: allt handlar om detaljerna fastnade jag extra för och ska bära med mig.
 
 
Skolavslutning hade vi 5 juni och v.24 hade jag praktik, nu har jag sommarlov och kommer inte se mina tjejer förens v.30 då de kommer upp till Göteborg, taggar som fan! Saknar er <3

Kommentera här: