Plugg och stallet på schemat

Nu är jag äntligen hemma efter längsta skoldagen denna veckan, slutar nämligen så sent som 13.30. Hahaha inte så sent för er som läser på "vanliga" skolor, men min skola kör på med lektioner från 8-13.30 med endast en rast på 20min och lunch serveras efter skolan. Därför känns 13.30 sent när vi brukar sluta strax efter 13. Anyway, inte mindre framtidsarbete idag inte, ännu fler fysikuppgifter och sedan både engelska och en massa mattetal. Bara att bita tag i det och göra vad man ska, så det är vad jag ägna mig åt i 2h nu innan det bär av mot stallet.

Godmorgon onsdag

Och godmorgon till er! Jag sitter utanför en skolsal och väntar på att engelskan ska börja. Jag hann inte logga in och säga godnatt igår då mitt tidsschema blev förskjutet för att min fina pojkvän kom på besök, så pluggade på kvällen istället och hoppade över gymmet då. Helt klart värt det!

Idag är det plugg som vanligt, suck men sen väntar stallet ikväll. Ganska lugn onsdag men det är skönt för att jag är såå trött! Vad ska ni göra?

Framtidsarbete skall utföras

God eftermiddag mina vänner! Hur är det med er? Jag sitter på tåget hem från skolan, har haft en ganska tuff dag idag! Började kl.8 med matematik 5, sen matematik 4 direkt efter (läser de kurser parallellt), efter 2,5h matte var det fysik 2 och sedan en geografilektion. Lite grötig i huvudet nu minst sagt.

Resten av denna dagen skall jag faktiskt ägna åt precis samma sak, nämligen mattetal och fysikuppgifter, med andra ord läxor. Jag satt och tänkte lite på ordet läxor och tycker att det har en negativ "klang". Då kom jag på ordet "framtidsarbete", och det är ju precis vad det är! Jag utför ett arbete som kommer löna sig i framtiden då jag ska söka in på universitetet, och ännu längre fram mitt drömyrke! Så ja, jag har en del framtidsarbete att utföra denna eftermiddag, men jag tänkte faktiskt dra en sväng till gymmet senare också. Bra med fysiskaktivitet för ökad inlärningsförmåga.

Ha en bra fortsatt tisdag så hörs vi senare!