Tillbakablick på Juni månad

I början av juni, faktiskt 1 juni, för att vara exakt, så hade vi klasskamp i skola vilket innebär att alla klasser tävlar mot varandra i de verse olika lekar, exempelvis utklädnad, dragkamp, ordlek och beach volleyboll.
 
 
2 juni så badade jag med min syster efter skolan, men det var faktiskt årets andra dopp och inte första!
 
 
 
10 juni var det äntligen skolavslutningen!
 
 
Dagen efter, alltså 11 juni så hade mina fina kompisar ifrån Bollerup åkt hela vägen upp till Göteborg för att överraska mig och fira min 18årsdag lite i förskott. De hade fixat med båt så vi åkte ut till havs hela dagen, käkade grillat på en ö och åt tårta. En av de finaste dagarna i mitt liv helt klart!
 
 
Den 18 juni fyllde jag 18 år, mamma hade bjudit hem hela släkten på kalas men också flera av mina vänner vilket jag inte visste. Jag hade en underbar födelsedag med hur mycket fina presenter som helst och mina favoritmänniskor runt mig <3 På kvällen gick jag ut med Johan, några kompisar (alla hade inte fyllt 18) och mina äldre kusiner, kan ju lugnt säga att dagen blev lååång!
 
 
En vecka efter var det midsommar vilket jag och min familj firade på landet ihop med farmor och en kompisfamilj. Det var supermysigt och vi köpte jättefina midsommarkransar! Sedan dansade vi till tidigt på morgonen... *sommar*
 
 
Veckan efter började jag mina 8v på ett sjukhus där jag arbetade som städerska. Så resten av sommaren gick åt till jobb å jobb å jobb ;) Har inga bilder från jobbet vilket ni säkert förstår.
 
Juli månad kommer upp på bloggen snart också! puss å kram
 
 
 

Kommentera här: