*2015*

Oj, jag har inte planerat in någonting. Eller jo föresten, jag vill gå på GBG horse show i februari och jag och mamma funderar på att ta en weekend till någon fin stad i Europa men annars - tomt i kalendern.
 
 
Jag som är väldigt målinriktad och resultatfokuserad har såklart lite mål som jag vill uppnå och kämpa med, just under 2015, även om jag inte har något speciellt som jag ska göra. Det finns tre stora mål som jag vill kunna ärligt med handen på hjärtat säga att jag har fixat på nyårsafton om exakt 1 år. Här är dom:
 
A i alla ämnen. När det gäller skolan så är det högsta betyg som gäller. Jag har visat denna terminen att jag fixar det så varför skulle jag inte göra det nästa och nästa igen? Jag har två eller tre ämnen där JAG godkänner ett lägre betyg än A, men annars, mot toppen.
 
- En hälsosam vardag. Detta målet känns viktigast för mig! Jag vill verkligen och jag ska verkligen sova mina 9h varje vardagkväll så att jag orkar upp på morgonen utan problem. På helger ska jag försöka sova ännu längre. Sömn är A och O.
Sedan ska jag äta regelbundet och även på helger och lov, spara godiset till på lördag och avstå oftare från sötsaker. Jag ska också röra på mig som jag gjorde nu mot slutet av 2014, gymma eller springa 2 dagar i veckan för att ge hjärnan vila från plugg och träna kroppen.

- Sluta anpassa mig så mycket. Jag är väldigt väldigt bra på att anpassa mig efter andra. Det är ofta då jag planerar min kalender utifrån mina medmänniskors. Jag vill sluta upp med det, inte helt, men oftare än vad jag gör nu. Jag ska planera utifrån mig själv och sedan kompromissa med mina medmänniskor, det ligger inte bara på mig. Det är något jag ska jobba med och försöka få bukt på under 2015.

Har ni några mål ni vill uppnå 2015?
:)