Fem saker jag inte skulle klara mig utan

Jag tänker svara med saker och inte personer/husdjur/mat/vatten, utan prylar som jag använder i vardagen.
 
1. Jag skulle ha väldigt svårt att klara mig utan min telefon, jag håller koll på klockan där, kontaktar andra via mail, sms, telefon, facebook osv. Jag har även alarm så att jag inte ska glömma vissa saker, väckarklocka, tar nästan alla mina kort med iPhonen, bloggar och mycket mer. Den är minst sagt nödvändig!
 
1. Min säng, behöver jag säga mer? ;)
 
3. Min garderob med alla kläder hade varit jobbigt att klara sig utan, inte jättelust att gå naken alltså och inte heller utan skor. Sedan tycker ju jag att kläder och mode är väldigt roligt så även ur den aspekten är min garderob nödvändig.
 
4. Alla mina hårprodukter och min hårborste ligger mig varmt och hjärtat för om jag inte borstar och sköter mitt hår minst två gånger om dagen är det katastrof sedan! Mitt hår är ju både långt och tjock så ni kan ju tänka er vilka mysiga tovor jag lever med ;) Nej så hårborsten, I love you <3
 
5. Sista saken då, det blir nog Spotify och alla mina spellistor där. Allt blir så mycket roligare med musik, det underlättar verkligen vardagen för utan någon musik blir det väldigt tomt. Tänk dig 1 timmes bussresa utan musik, plugga i dyster tystnad eller mocka och endast höra dina egna tankar. Nej tack, musik från dag till natt!
 
 

Kommentera här: