Vad inspirerar?

Är det livsberättelser från framgångsrika personer? Bilder på nyttig mat? Citat om kärlek? Andra bloggar? Bilder på kvällspromenader i solnedgången? Eller outfits kanske?
 
När jag sökte på "inspo" på google bilder var dessa tre bilder de första som kom upp:
 
 
Jag måste erkänna att jag blir lite inspirerad för stunden, kläderna matchar sjukt bra och bären ser rätt goa ut men det håller inte i längden. Jag blir som mest inspirerad av personer, livsberättelser och när folk inte tror på mig, då jävlar ;)
 
När jag gick i nian så kom det ut vuxna till min skola som skulle berätta om sina arbeten och en av personerna som jag lyssnade på var en man som jobbade som VD nu men hade innan varit diskare i flera år. Fattar ni hur inspiererande han var? Så sjukt go kille och jag hade så gärna velat boka ett möte med honom och bara bli inspirerad i timmar.
 
För många så svider andras framgång och jag kan förstå det till viss del men om man istället vrider på det och tittar med andra ögon så inspirerar den istället och det är en sak som min mamma lärt mig, tack för det! Det är win win för alla :)
 
Vad inspirerar dig och varför? Dela gärna med er i kommentarsfältet!
 
 
 

Kommentera här: